1/33

Puotipäivissä mukana 

Paikallisista kivijalkayrityksistä löydät monipuolisen tarjonnan ja palvelut. Ihastu yksilöllisiin tuotteisiin ja tee löytöjä. 
Kaupan päälle saat erinomaista palvelua!

 

 

Kankaiden, ompelutarvikkeiden, ompelukoneiden, neulelankojen sekä muiden käsityötarvikkeiden erikoisliike Kotkan Sutelassa, Prisman kauppakäytävällä. Edustamme Bernina- ja Elna-ompelukoneita, Svanefors-valmisverhoja, Finlayson-kankaita. Paljon ihania sisustustuotteita. Suunnittelu- ja ompelupalvelu. 

 

Hakamäentie 1, (Prisman kiinteistö), 48400 KOTKA
p. 05 212 595

www.kangaskeidas.fi

Koko perheen kodikas parturi-kampaamo-kynsihoitola

Kotkan keskustassa torin läheisyydessä. Tarjoamme hiuksiisi trendikkäät leikkaus- ja värjäysmallit, tukikäsittelyt, hiuspidennykset monin eri tekniikoin sekä kampaukset moniin eri tilanteisiin. Palveluja tukevat myös kynsihoitola sekä meikkauspalvelu. Olemme mukana niin arjessa kuin juhlassa!

 

Kirkkokatu 3, 48100 Kotka

p. 045 8612551

www.studiocutpoint.com

Meiltä korut, kellot, kihlat, korukivet, kultatuotteet ja lahjatavarat. Poimimme puhutuimmat ja pidetyimme merkit liikkeeseemme ja pidämme valikoimamme kattavana. Saat yksilöllistä suunnittelua ja muutostöitä, jotka antavat vanhoille, rakkaille perintöesineille uuden elämän. Panostamme laadukkaisiin, ajattomiin, kotimaisiin koruihin, mutta seuraamme myös uusia tuulia maailmalta. Kauneus on rikkaus!

 

Eteläinen Karjalantie 5, 48600 Kotka
p. 05 261 922

www.karhulanhelmi.fi

Tamburiini on persoonallinen sisustus- ja vanhantavaran kauppa Kotkan keskustassa Kauppakeskus Pasaatin ulkolaidalla. Valikoimaan kuuluu ihania sisustustuotteita Suomesta, Ruotsista, sekä Tanskasta. Brändeinä mm House Doctor, On Interiör, Affari sekä ekologiset Mummi ja minä - sekä Method-pesuaineperheet. Toimimme myös osto- ja myyntiliikkeenä keskittyen 70-lukuun ja sitä vanhempiin tuotteisiin. Tervetuloa fiilistelemään ja löytämään oma "aarteesi" ! 

 

Ruotsinsalmenkatu 12 48100 Kotka

p. 040 727 0454

www.tamburiini.fi

Ompelimo Kaiku on tammikuussa 2015 perustettu ompelimo Kotkan kauppatorin laidalla Keskuskadulla.

Palveluna korjaus-, sisustus-, ja tilausompelu. Ompelukoneiden myynti, huolto ja korjaus. Tervetuloa!

 

Keskuskatu 9, 48100 Kotka
p. 050 378 5861

www.facebook.com/ompelimokaiku

Kotkan Goodwill-kierrätysmyymälät sijaitsevat Karhulassa Tikankadulla ja Kotkansaarella Kauppakadulla. Tule tekemään löytöjä, myymälämme on täynnä aarteita. Lahjoittamalla sinulle ylimääräiseksi jäänyt tavara tai käymällä ostoksilla Goodwill-myymälöissä luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Anna Hyvän kiertää!

 

Kauppakatu 2, 48100 Kotka

p. 044 777 0334

Tikankatu 10, 48600 Kotka

p. 044 777 0326

www.sotek.fi/FI/gw

Avain ja Lukko on turvallisuusasiantuntijasi Kotkassa!

Suojaamme omakotitalot, asunnot, rakennukset, autot ja muun omaisuuden. Tarjoamme laajan tuote- ja palveluvalikoiman omaisuutesi suojaamiseen. Myymme avaimia, lukkoja, ovensulkijoita ja korjaamme vanhemmat lukot ja niiden osat. Meiltä saat myös autojen ajonestoavainten kopioinnit ja koodaukset.

Teemme ammattitaidolla lukkojen aukaisuja ja sarjoituksia. Turvaamme omaisuutesi! 

 

Kotkankatu 16, 48100 Kotka

p. 05 213 134

www.avainjalukko.fi

Laadukkaita vaatteita, muotitietoiselle naiselle. Meiltä löydät huippumerkit ja tyylistään tunnetut brändit vaatteista ja asusteista. Kestävää ja kaunista laatua. Muodikkuus, yksilöllisyys ja korkea laatu ovat johtavia teemojamme. 

 

Keskuskatu 13, 48100 Kotka

p. 050 566 6147

california-kotka.fi

 

Lempikukka on Kotkansaarella sijaitseva, ajan hermolla elävä kukkakauppa, josta löydät myös sesongeittain vaihtuvat sisustus- ja lahjatavarat.

Tuotteiden ja palvelujen korkea laatu sekä iloinen asiakaspalvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

 

Kotkankatu 14, 48100 Kotka

p. 045 196 9311

www.lempikukka.com

Kotkan Kauppatorin laidalta löydät välineet ruoanlaittoon, leivontaan sekä kattauksiin. Puoti on pullollaan tuotteita, joita ammattilainenkin kelpuuttaisi. Meiltä saat upeat maailmankuulut Villeroy & Bochin astiat ja lasit myös asiakastilauksena ilman rahtikuluja. Aina kannattaa piipahtaa sisälle kauppaan katsomaan, mitä ilman et voi enää olla. Purnukasta iloa arkeen ja laatua lahjaksi. 

 

Kauppakatu 3, 48100 Kotka
p. 05 212414

www.purnukka.fi

Täyden palvelun matkatoimisto, joka vie Sinut minne haluat ja milloin haluat. Korkea ammattitaito sekä luotettava palvelu ovat vahvuutemme niin seuramatkamyynnissä kuin myös ryhmä- ja erikoismatkanjärjestäjänä. Laatujärjestelmämme takaa sinulle turvallisen matkan kohteeseen ja paluun kotiin. Me palvelemme sinua ♥:llä!

 

Karhulantie 32-34, 48600 Kotka

p. 05-211 1600

www.kymenmatkat.fi

Kotkan Kosmetiikkakeskus on Kotkansaarella sijaitseva SKY-kosmetologi Paula Haltian vuodesta 1997 toiminut kauneusalan yritys. Minulla on alalta yli 30 vuoden ammatitaito ja toimintani peruslähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja luottamuksellinen asiakassuhde. Pienessa sekä siistissä myymälässämme on helppo ja mukava asioida.  Anna itsellesi aikaa rentoutumiseen ja hemmotteluun. On ihanaa olla nainen!

 

Keskuskatu 13, Kotka 48100

p. 05 214 486

www.kotkankosmetiikkakeskus.fi

Coco tarjoaa monipuolisen ja aina tuoreen konditoria tuotteiden valikoiman. Sinua palvelee viihtyisä myymälä-kahvila Kotkan kauppatorin laidalla ja leipomo-myymälä Karhula torin laidalla.  Meillä tuoreus, palkittu laatu ja monipuolisuus kohtaavat. Tyytyväiset asiakkaamme palaavat herkkujen ääreen yhä uudelleen. Meillä nautit kotkalaisesta mestarilaadusta!

 

Myymälä-kahvila Kauppakatu 3, 48100 Kotka
p.  05 212 206

Myymälä Vesivallinaukio 3, 48600 Kotka
p.  05 344 5503

www.cocokonditoria.fi

Olemme persoonallinen huonekalu- ja sisustuskauppa Kotkansaarella. Oletko koskaan käynyt meillä??

Jos mielikuvasi on kippurajalkainen rokokookauppa niin saatat yllättyä, kun astut ovesta sisään. Tule ja ihastu!

 

Kirkkokatu 11, 48100 Kotka
p. 05 225 0505

www.tyylikotka.fi

Tule tutustumaan Erjan Luontaishoitolan monipuolisiin palveluihin, laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin ja lisäravinteisiin. Nauti perinteisestä hieronnasta, uudistu tehokkaalla syväpuhdistavalla kasvohoidolla tai hemmottele itseäsi ihanalla intialaisella päähieronnalla tai jollakin muulla rentouttavalla hoidolla. Erikoishermoratahieroja, Horstmann-diplomiterapeutti, IPH-kouluttaja, Erja Mettinen palvelee sinua Kotkansaarella!   

 

Koulukatu 12, 48100 Kotka
p. 040 730 9559

www.erjamettinen.fi

Sampo Sauna & Spa on Karhulan torin laidalla sijaitseva saunojan erikoisliike. Etsit sitten lahjaa, tuliaista tai jotain kivaa omaan saunaan ja saunomiseen – tule meille,

meiltä saat erikoisen ihanat sauna- ja sisustustuotteet, joita ei marketeista löydy. Kaupastamme on myös malleja ja ideoita saunaremonttiin ja infrapunasaunoihin sekä

saunanpenkkejä – myös tilauksesta mittojen mukaan!

 

Parttia Oy tehtaanmyymälä Hiidenkirnuntie 5, 48770 Kotka

Sampo Sauna & Spa Karhulan tori Vesivallinaukio 48600 Kotka

p. 0440 150 720

www.saunalahja.fi

 

illumitechiltä Karhulan Shellin vierestä saat saman katon alta kaikki valaistukseen liittyvät tuotteet: Valaisimet sisälle ja ulos, polttimot (myös erikoislamput), valaisintarvikkeet, tarvittaessa suunnittelun ja asennuksen. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin led-tuotteisiin. Meiltä myös juhlavalaistukset,  äänentoistotuotteet ja ammattilaispalvelut. Tule käymään niin laitetaan teidänkin valaistusasiat kuntoon!

 

Raakunkuja 3, 48600 Kotka

p. 050 566 2306

www.illumitechstore.fi

 

Meiltä saat ratkaisuja, oivalluksia, ideoita ja taitoa toteuttaa toiveesi sisustuksen kaikilla osa-alueilla. 

Putiikista löydät maailman ihanimmat kankaat, monipuolisen mattojen kirjon, Euroopan johtavien tuotemerkkien parissa. Toteutamme kauniita ja kestäviä ratkaisuja, jotka jäävät elämään. Teemme työmme aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen ja vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Brändejämme ovat mm. Designers Guild, Ralph Lauren, Royal Collection, William Yeoward, Cristian Lacroix, Lauritzon´s ja Osborne & Little. 

 

Kirkkokatu 3, 48100 Kotka

p. 040 56789  41

www.pirjokansainteriors.fi 

Olemme viihtyisä ja siisti kahvila Kotkan pääkirjaston yhteydessä. Meillä leivotaan joka päivä tuoreet pullat, ja valmistetaan raikkaat tuotteet vitriiniin. SoNetin pullat ja kuivakakut ovat suosittuja, kuin kotona tehtyjä. Vitriinistä löydät myös annossalaatteja, erilaisia sämpylöitä, herkullisia kalaleipiä ja itse tehtyjä pizzapaloja. Käytössäsi on kolme pöytätietokonetta pientä maksua vastaan. Päivän sanoma- ja iltapäivälehdet tarjoamme luettavaksi asiakkaillemme. Meiltä myös kätevästi tarjoilut erilaisiin kirjastossa järjestettäviin tilaisuuksiin. Cafe SoNetti- pullantuoksuinen hetki omaa aikaa!

 

Kirkkokatu 24, 48100 Kotka

p. 050 911 6211

www.cafesonetti.fi

 

Karhunkulman ompelupalvelu on vuonna 2002 perustettu korjaus-, tilaus ja sisustusompelimo. Toimenkuvaamme kuuluu kaikkea lahkeen lyhennyksestä hääpukuihin ja verhoilutöihin asti. Pidämme myös pientä myyntikangas- ja tarvikevalikoimaa ja pyrimme toteuttamaan asiakkaan toiveet, mitä ikinä hän sitten haluaakin.

 

Eteläinen Karjalantie 7, 48600 Kotka

p. 050 560 4781

www.facebook.com/karhunkulman-ompelupalvelu

 

Olemme mainostuksen ja näkymisen pieni tavaratalo Karhulassa. Tarjoamme teippauksia ajoneuvoihin ja liiketiloihin, kylttejä, opasteita, tarroja, markkinointituotteita, liikelahjoja, tekstiilien painatusta, profiilivaatetusta, työvaatteita. Ollessasi vailla jotain tiettyä tuotetta, niin se etsitään vaikka maailman ääristä. Toimimme iloisella asenteella ja palvelumme on ketterää asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Eteläinen Karjalantie 7, 48600 Kotka

p. 05 216 825

www.painogalleria.fi

 

R4 TATTOO & PIERCING on Kotkan monipuolisin Tatuointi- ja lävistysliike. Meiltä löydät Kotkan laajimman lävistyskoruvalikoiman.  Liikkeessämme on lisäksi laaja valikoima koruja ja vaatteita. Meidät löydät aivan Kotkan ytimestä kaupungintalon takaa Rauhankadulta.

 

Rauhankatu 4F, 48100 Kotka
p. 044 954 6645

www.r4tattoo.fi

 

Kun toivot tehokkaita ja ainutlaatuisia hoitokokemuksia, mutta haluat itsellesi myös hemmotteluhetken!

Tarjoamme yksilöllisiä hoitoja & tuotteita uusimmilla, tehokkailla ja kokonaisvaltaisesti hoitavilla tuotesarjoilla, mistä jokaiselle löydetään parhaat hoitovaihtoehdot tähän päivään, tähän hetkeen. Lindoon tullessa palvelemme sinua ammattitaidolla ja voit vain rentoutua hoidon vietäväksi. Tänään on hyvä päivä olla kaunis!

 

Keskuskatu 17, 48100 Kotka

p. 0440 430 071

www.lindo.fi

Vadelmatarha on valloittava kirppistaivas, viihtyisä taukotupa ja iloinen tapahtumakeskus koko perheelle. Saman vadelmaisen katon alta löydät myös lähi- & luomupuodin, ekologisen kampaamon, korjausompelimon ja lastenjuhlat.

 

Raikkaasta myymälästä saat kaiken tarvittavan: lasten ja aikuisten vaatteet, tarvikkeet, lelut ja urheiluvälineet siististi kooittain järjesteltyinä. Taukotuvassa voit levähtää lämpimän kupin äärellä, nauttia lähi- & luomuherkkuja tai ottaa esiin omat eväät. Lasten rakastama leikkipuutarha takaa rauhallisen hengähdyshetken.

 

Vadelmatarha ♥ Perhe

 

Edelfeltinkatu 13, 48200 Kotka

p. 0440 671 128

www.vadelmatarha.fi

Kattavan palvelun terapiakeskus sijaitsee Kotkansaarella os. Kotkankatu 16 B III krs. Yritys tarjoaa terveydenhoito-hyvinvointi- sekä kauneuspalveluita. Olemme toimineet jo vuodesta 1997. 

 

Lymfaterapiaa, Fysioterapiaa, Naprapatiaa, Psykoterapiaa

Pari-ja Seksuaaliterapiaa, Päihdeterapiaa, LPG-Beauty terapiaa, Fysioakustista tuolihoitoa ja Työnohjausta

 

Jos Kärsit esim.turvotuksesta,leikkausten jälkitiloista, kivuista tai säryistä, jopa selluliitistä….On kyse sitten parisuhteen parantamisesta tai kaipaat rentoutumista, aineenvaihdunnan vilkastuttamista ja hemmottelua huipputeknologisilla laitteilla. Meidän moniammatillinen työyhteisömme löytyy saman katon alta!

 

Kotkankatu 16B, 3Krs. 48100 Kotka

P.05 212 100

www.manuelle.fi

Nautitko liikunnasta? Olitpa sitten aktiiviliikkuja tai satunnainen harrastelija, meiltä löytyy asiantuntemusta ja tietotaitoa juuri Sinun tarpeisiin. Liikkeestämme löydät alan ykkösmerkit ja avustamme Sinua mielellämme liikunnan haasteissa ja hankinnoissa. 

 

Tervetuloa hyvänmielen kaupoille Sportpisteeseen. Reippaus ei maksa mitään!

 

Tikankatu 3, Karhula

p. 05 340 0360

www.sportpiste.fi

Via Mare tarjoaa yksilöllisiä, kauniita ja kestävää laatua edustavia naisten vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja. Brändejämme ovat Gant, Lexington, Mos Mosh, Pollini, Morris, Aigner, van Laack, Repeat sekä kengissä aPair ja Tosca Blu. Meiltä löydät myös ylelliset kasmirit ja silkit Hemisphere. Palveleva vaateliikkeemme auttaa sinua asukokonaisuuksien valinnoissa arkeen ja juhlaan.

 

Piipahda puodissa, valloittavia uutuuksia viikkoittain!

 

Keskuskatu 17, 48100 Kotka

p. 040 352 5501

Facebook Via Mare

 

Laadukkaita ja ajattomia kodin tekstiilejä, valaisimia, huonekaluja ym. sisustus-/ lahjatavaroita. Kauniita ja kestäviä lasten leluja ym tarvikkeita sekä upeita verho- ja verhoilukankaita. Meillä lisäksi ompelupalvelu ja autamme mielellämme suunnittelussa ja teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä. 

 

Mm. näitä merkkejä saat kauttamme; Lene Bjerre, Gant, Artwood, Englesson, Klinta&co, Bloomingville, Djeco, Vilac.

ja kankaita; Clarke&Clarke, Casamance, Camengo, Harlequin.

 

Keskuskatu 25, 48100 Kotka

p. (05) 217 217, 0440 212 171

www.livinghome.fi

 

Kuvaa ja tekstii paperille Kotkas jo vuodest 1982!
Olemme vuonna 1982 perustettu kotkalainen perheyritys. Pitkä historia painoalalla toimii vakaana perustana nykyiselle toiminnallemme. Meiltä

saat käyntikortit, julisteet, flyerit, rollupit, esitteet, postikortit, kalenterit, lomakkeet ym.

 

Painata mitä painatat, mutta valitse Westman – kun paikallisuus, laatu ja palvelu ratkaisee!

 

Gutzeitintie 12, 48100 Kotka

p. 05 212 380

www.painotalowestman.fi

Henkilökohtaisen palvelun silmälasien erikoisliike,

jossa perinteinen käsityötaito on yhä kunniassaan.

Tervetuloa tutustumaan, me tiedetään mitä tehdään!

 

Kirkkokatu 16, 48100 Kotka

p. (05) 212 566, 0440 212 566

www.optikkoliikeprisma.fi

Kampaamo Salon Ejaliisa Kotkan Keskuskadulla Pasaatin läheisyydessä. Kaikki hiusalaan kuuluvat palvelut. Muodikkaat leikkaukset, värikäsittelyt eri tekniikoilla, juhla- ja hääkampaukset, tukikäsittelyt, hiuspidennykset sekä meikkipalvelu. Käsihoidot ja rakennekynsipalvelu.

 

Keskukatu 17, 48100 Kotka

p. (05) 212 743

Facebook Salon Eijaliisa

Koko perheen hiuspalvelut kaiken ikäisille jo vuodesta 1993. Neljän hengen työryhmällä kohdistamme ammattitaitomme hiusten leikkauksiin, värjäyksiin sekä kihartamiskäsittelyihin. Tervetuloa laittamaan hiukset ajantasalle tai tule hakemaan sinulle sopivat kotihoitotuotteet hyllystämme!

 

Keskuskatu 25, 48100 Kotka

p. (05) 212 271

Facebook Tukka Kulma

Eläintarvikeliike Tottakai, palveleva erikoisliike lemmikkisi parhaaksi. Myymälämme sijaitsee Kotkan Sutelassa. Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-14. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät lemmikillesi ruokaa, leluja ja tarvikkeita.

 

Alasuutarintie 5, 48400 Kotka

p. (05) 212 271

www.tottakai.fi

Kotkassa toimii kaksi elokuvateatteria, Kinopalatsi sekä Trio 123, jotka ovat molemmat Kotkan Leffat Oy:n omistuksessa. Järjestämme normaalien elokuvien esittämisen lisäksi ooppera-/balettiesityksiä, TYHY-päivien viettoa, syntymäpäiviä, tiedotustilaisuuksia jne.

 

Kinopalatsin sali remontoitiin kesällä 2015, jonka johdosta siellä pystytään esittämään myös 4K, sekä HFR-elokuvia. Trion puolella on myös harvinainen VIP-sali, jossa voit katsella elokuvia muhkeissa nojatuoleissa.

 

Elokuvaohjelmiston löydät osoitteesta www.kotkanleffat.fi

 

Kinopalatsi, Keskuskatu 23, 48100 Kotka, p. 044 517 5557

TRIO 123, Kotkankatu 9, 48100 Kotka, p. 044 515 7724

 

 

Moliendo Cafe on aivan Kotkan keskustassa sijaitseva tyylikäs kahvila. Tule nauttimaan kotilounaasta tai kevennä delisalaateilla. Herkkuhetkiin kakut, leivokset ja wienerit. A-oikeudet.

 

Itse valmistetettujen konditoriatuotteiden valikoimasta löydät tuoteperheen myös keliaakikoille. Valikoimassa suolaisia piiraita, makeina herkkuina kestosuosikki pavlova, lumitorttu ja perunaleivos. Gluteeniton sekaleipä tilauksesta. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Lämpimästi Tervetuloa!

 

Keskuskatu 17, 48100 Kotka

p. 010 324 0220

www.facebook.com/cafemoliendokotka