Puotipäivissä mukana 

Paikallisista kivijalkayrityksistä löydät monipuolisen tarjonnan ja palvelut. Ihastu yksilöllisiin tuotteisiin ja tee löytöjä. 
Kaupan päälle saat erinomaista palvelua!

 

 

Kankaiden, ompelutarvikkeiden, ompelukoneiden, neulelankojen sekä muiden käsityötarvikkeiden erikoisliike Kotkan Sutelassa, Prisman kauppakäytävällä. Edustamme Bernina- ja Elna-ompelukoneita, Svanefors-valmisverhoja, Finlayson-kankaita. Paljon ihania sisustustuotteita. Suunnittelu- ja ompelupalvelu. 

 

Hakamäentie 1, (Prisman kiinteistö), 48400 KOTKA
p. 05 212 595

www.kangaskeidas.fi

Koko perheen kodikas parturi-kampaamo-kynsihoitola

Kotkan keskustassa torin läheisyydessä. Tarjoamme hiuksiisi trendikkäät leikkaus- ja värjäysmallit, tukikäsittelyt, hiuspidennykset monin eri tekniikoin sekä kampaukset moniin eri tilanteisiin. Palveluja tukevat myös kynsihoitola sekä meikkauspalvelu. Olemme mukana niin arjessa kuin juhlassa!

 

Kirkkokatu 3, 48100 Kotka

p. 045 8612551

www.studiocutpoint.com

Meiltä korut, kellot, kihlat, korukivet, kultatuotteet ja lahjatavarat. Poimimme puhutuimmat ja pidetyimme merkit liikkeeseemme ja pidämme valikoimamme kattavana. Saat yksilöllistä suunnittelua ja muutostöitä, jotka antavat vanhoille, rakkaille perintöesineille uuden elämän. Panostamme laadukkaisiin, ajattomiin, kotimaisiin koruihin, mutta seuraamme myös uusia tuulia maailmalta. Kauneus on rikkaus!

 

Eteläinen Karjalantie 5, 48600 Kotka
p. 05 261 922

www.karhulanhelmi.fi

Tamburiini on persoonallinen sisustus- ja vanhantavaran kauppa Kotkan keskustassa Kauppakeskus Pasaatin ulkolaidalla. Valikoimaan kuuluu ihania sisustustuotteita Suomesta, Ruotsista, sekä Tanskasta. Brändeinä mm House Doctor, On Interiör, Affari sekä ekologiset Mummi ja minä - sekä Method-pesuaineperheet. Toimimme myös osto- ja myyntiliikkeenä keskittyen 70-lukuun ja sitä vanhempiin tuotteisiin. Tervetuloa fiilistelemään ja löytämään oma "aarteesi" ! 

 

Ruotsinsalmenkatu 12 48100 Kotka

p. 040 727 0454

www.tamburiini.fi

Ompelimo Kaiku on korjaus-, sisustus- ja tilausompelimo Kotkan kauppatorin laidalla Keskuskadulla.
Myynnissä Husqvarna, Pfaff ja Singer ompelukoneet. Täältä myös ompelukoneiden huolto ja korjaus.
Tervetuloa tutustumaan!

 

Keskuskatu 9, 48100 Kotka
p. 050 378 5861

www.facebook.com/ompelimokaiku

Anna hyvän kiertää! Idyllisestä Goodwill Kotka -kierrätysputiikista löydät uniikkeja ja persoonallisia aarteita joka lähtöön. Meille voit myös lahjoittaa Sinulle tarpeettomakksi jääneet vaatteet ja tavarat. Lahjoitukset menevät myyntiin Goodwill-kierrätysmyymälöihin ja niistä saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan sekä erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa ostoksille ja lahjoittamaan - autat ihmisiä työllistymään!

 

Kauppakatu 2, 48100 Kotka

p. 044 777 0334

www.sotek.fi/gw

Sampo Sauna & Spa on Karhulan torin laidalla sijaitseva saunojan erikoisliike. Etsit sitten lahjaa, tuliaista tai jotain kivaa omaan saunaan ja saunomiseen – tule meille,

meiltä saat erikoisen ihanat sauna- ja sisustustuotteet, joita ei marketeista löydy. Kaupastamme on myös malleja ja ideoita saunaremonttiin ja infrapunasaunoihin sekä

saunanpenkkejä – myös tilauksesta mittojen mukaan!

 

Parttia Oy tehtaanmyymälä Hiidenkirnuntie 5, 48770 Kotka

Sampo Sauna & Spa Karhulan tori Vesivallinaukio 48600 Kotka

p. 0440 150 720

www.saunalahja.fi

 

illumitechiltä Karhulan Shellin vierestä saat saman katon alta kaikki valaistukseen liittyvät tuotteet: Valaisimet sisälle ja ulos, polttimot (myös erikoislamput), valaisintarvikkeet, tarvittaessa suunnittelun ja asennuksen. Olemme erikoistuneet laadukkaisiin led-tuotteisiin. Meiltä myös juhlavalaistukset,  äänentoistotuotteet ja ammattilaispalvelut. Tule käymään niin laitetaan teidänkin valaistusasiat kuntoon!

 

Raakunkuja 3, 48600 Kotka

p. 050 566 2306

www.illumitechstore.fi

 

Karhunkulman ompelupalvelu on vuonna 2002 perustettu korjaus-, tilaus ja sisustusompelimo. Toimenkuvaamme kuuluu kaikkea lahkeen lyhennyksestä hääpukuihin ja verhoilutöihin asti. Pidämme myös pientä myyntikangas- ja tarvikevalikoimaa ja pyrimme toteuttamaan asiakkaan toiveet, mitä ikinä hän sitten haluaakin.

 

Eteläinen Karjalantie 7, 48600 Kotka

p. 050 560 4781

www.facebook.com/karhunkulman-ompelupalvelu

 

Kun toivot tehokkaita ja ainutlaatuisia hoitokokemuksia, mutta haluat itsellesi myös hemmotteluhetken!

Tarjoamme yksilöllisiä hoitoja & tuotteita uusimmilla, tehokkailla ja kokonaisvaltaisesti hoitavilla tuotesarjoilla, mistä jokaiselle löydetään parhaat hoitovaihtoehdot tähän päivään, tähän hetkeen. Lindoon tullessa palvelemme sinua ammattitaidolla ja voit vain rentoutua hoidon vietäväksi. Tänään on hyvä päivä olla kaunis!

 

Ruotsinsalmenkatu 12, 48100 Kotka

p. 0440 430 071

www.lindo.fi

Laadukkaita vaatteita, muotitietoiselle naiselle. Meiltä löydät huippumerkit ja tyylistään tunnetut brändit vaatteista ja asusteista. Kestävää ja kaunista laatua. Muodikkuus, yksilöllisyys ja korkea laatu ovat johtavia teemojamme. 

 

Keskuskatu 13, 48100 Kotka

p. 050 566 6147

california-kotka.fi

 

Lempikukka on Kotkansaarella sijaitseva, ajan hermolla elävä kukkakauppa, josta löydät myös sesongeittain vaihtuvat sisustus- ja lahjatavarat.

Tuotteiden ja palvelujen korkea laatu sekä iloinen asiakaspalvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

 

Kotkankatu 14, 48100 Kotka

p. 045 196 9311

www.lempikukka.com

Kotkan Kauppatorin laidalta iloa arkeen ja laatua lahjaksi. Puoti on pullollaan välineitä leivontaan, kakunkoristeluun, ruoanlaittoon ja kattauksiin. Meiltä saat myös upeat Villeroy & Bochin astiat ja lasit asiakastilauksena ilman rahtikuluja. Tervetuloa ihastumaan ja tekemään löytöjä, joita ilman et voi olla. 

 

Kauppakatu 3, 48100 Kotka
p. 05 212414

www.purnukka.fi

Coco tarjoaa monipuolisen ja aina tuoreen konditoria tuotteiden valikoiman. Sinua palvelee viihtyisä myymälä-kahvila Kotkan kauppatorin laidalla ja leipomo-myymälä Karhula torin laidalla.  Meillä tuoreus, palkittu laatu ja monipuolisuus kohtaavat. Tyytyväiset asiakkaamme palaavat herkkujen ääreen yhä uudelleen. Meillä nautit kotkalaisesta mestarilaadusta!

 

Myymälä-kahvila Kauppakatu 3, 48100 Kotka
p.  05 212 206

Myymälä Vesivallinaukio 3, 48600 Kotka
p.  05 344 5503

www.cocokonditoria.fi

Olemme persoonallinen huonekalu- ja sisustuskauppa Kotkansaarella. Oletko koskaan käynyt meillä??

Jos mielikuvasi on kippurajalkainen rokokookauppa niin saatat yllättyä, kun astut ovesta sisään. Tule ja ihastu!

 

Kirkkokatu 11, 48100 Kotka
p. 05 225 0505

www.tyylikotka.fi

Tule tutustumaan Erjan Luontaishoitolan monipuolisiin palveluihin, laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin ja lisäravinteisiin. Nauti perinteisestä hieronnasta, uudistu tehokkaalla syväpuhdistavalla kasvohoidolla tai hemmottele itseäsi ihanalla intialaisella päähieronnalla tai jollakin muulla rentouttavalla hoidolla. Erikoishermoratahieroja, Horstmann-diplomiterapeutti, IPH-kouluttaja, Erja Mettinen palvelee sinua Kotkansaarella!   

 

Koulukatu 12, 48100 Kotka
p. 040 730 9559

www.erjamettinen.fi

Meiltä saat ratkaisuja, oivalluksia, ideoita ja taitoa toteuttaa toiveesi sisustuksen kaikilla osa-alueilla. 

Putiikista löydät maailman ihanimmat kankaat, monipuolisen mattojen kirjon, Euroopan johtavien tuotemerkkien parissa. Toteutamme kauniita ja kestäviä ratkaisuja, jotka jäävät elämään. Teemme työmme aina asiakkaan tarpeita kunnioittaen ja vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Brändejämme ovat mm. Designers Guild, Ralph Lauren, Royal Collection, William Yeoward, Cristian Lacroix, Lauritzon´s ja Osborne & Little. 

 

Kirkkokatu 3, 48100 Kotka

p. 040 56789  41

www.pirjokansainteriors.fi 

Täyden palvelun matkatoimisto, joka vie Sinut minne haluat ja milloin haluat. Korkea ammattitaito sekä luotettava palvelu ovat vahvuutemme niin seuramatkamyynnissä kuin myös ryhmä- ja erikoismatkanjärjestäjänä. Laatujärjestelmämme takaa sinulle turvallisen matkan kohteeseen ja paluun kotiin. Me palvelemme sinua ♥:llä!

 

Karhulantie 32-34, 48600 Kotka

p. 05-211 1600

www.kymenmatkat.fi

Olemme viihtyisä ja siisti kahvila Kotkan pääkirjaston yhteydessä. Meillä leivotaan joka päivä tuoreet pullat, ja valmistetaan raikkaat tuotteet vitriiniin. SoNetin pullat ja kuivakakut ovat suosittuja, kuin kotona tehtyjä. Vitriinistä löydät myös annossalaatteja, erilaisia sämpylöitä, herkullisia kalaleipiä ja itse tehtyjä pizzapaloja. Käytössäsi on kolme pöytätietokonetta pientä maksua vastaan. Päivän sanoma- ja iltapäivälehdet tarjoamme luettavaksi asiakkaillemme. Meiltä myös kätevästi tarjoilut erilaisiin kirjastossa järjestettäviin tilaisuuksiin. Cafe SoNetti- pullantuoksuinen hetki omaa aikaa!

 

Kirkkokatu 24, 48100 Kotka

p. 050 911 6211

www.cafesonetti.fi

 

Kotkan Kosmetiikkakeskus on kauppakeskus Pasaatin välittömässä läheisyydessä sijaitseva SKY-kosmetologi Paula Haltian kauneusalan yritys, joka on toiminut vuodesta 1997.

Keväällä 2016 SKY-kosmetologi Laura Haltia aloitti työskentelyn Kosmetiikkakeskuksessa. Valmistumisen jälkeen (2011) Laura työskenteli Tampereen kylpylässä hoitavana kosmetologina. Yrityksemme kauneuspalveluiden lisäksi Lauran vastuualueisiin kuuluvat jalkahoidot ja vartalonsokerointi (karvanpoistot).

Toimintamme peruslähtökohtana on tyytyväinen asiakas sekä luottamuksellinen asiakassuhde.

Anna itsellesi rentouttava hetki kiireisen arjen keskelle ja tule hemmoteltavaksi. On ihanaa olla nainen!

 

Keskuskatu 13, Kotka 48100

p. 05 214 486

www.kotkankosmetiikkakeskus.fi

Kattava Terveys- ja hyvinvointi- sekä kauneuspalveluiden Terapiakeskus sijaitsee Kotkansaarella.

 

Kun sinulla on ongelmia turvotuksista, leikkausten jälkitiloista, kivuista tai säryistä, selluliitistä….On kyse sitten elämäntilanteen muutoksesta, parisuhteen parantamisesta tai kaipaat rentoutumista, aineenvaihdunnan vilkastuttamista tai hemmottelua huipputeknologisilla laitteilla. Meidän moniammatillinen työyhteisömme löytyy saman katon alta!

 

Valikoimiimme kuuluu; 

Lymfaterapiaa, Fysioterapiaa, Naprapatiaa, Psykoterapiaa

Pari-ja Seksuaaliterapiaa, Päihdeterapiaa, Perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyötä. LPG-Beauty terapiaa, FLT- ravintovalmennusta. Lisäksi Fysioakustista tuolihoitoa ja Työnohjausta.

 

Kotkankatu 16B, 3Krs. 48100 Kotka

p. 05 212 100

FB terapiakeskus manuelle

www.manuelle.fi

Moliendo Cafe on aivan Kotkan keskustassa sijaitseva tyylikäs kahvila. Tule nauttimaan maittavasta kotilounaasta tai kevennä delisalaateilla. Herkkuhetkiin kakut, leivokset ja wienerit. Meillä myös runsas valikoima pikkusuolaista esim. täytettyjä leipiä, pizzaa ja pasteijoita.A-oikeudet.

 

Itse valmistetettujen konditoriatuotteiden valikoimasta löydät tuoteperheen myös keliaakikoille. Valikoimassa suolaisia piiraita, makeina herkkuina kestosuosikki pavlova ja lumitorttu. Gluteeniton sekaleipä tilauksesta. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia. Tule, viihdy ja nauti! Lämpimästi Tervetuloa!

 

Keskuskatu 17, 48100 Kotka

p. 050 3813243

p. 010 324 0220

www.facebook.com/cafemoliendokotka

 

Henkilökohtaisen palvelun silmälasien erikoisliike,

jossa perinteinen käsityötaito on yhä kunniassaan.

Tervetuloa tutustumaan, me tiedetään mitä tehdään!

 

Kirkkokatu 16, 48100 Kotka

p. (05) 212 566, 0440 212 566

www.optikkoliikeprisma.fi

Eläintarvikeliike Tottakai on palveleva erikoisliike lemmikkisi parhaaksi. Myymälämme sijaitsee Kotkan Sutelassa. Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-14. Laajasta valikoimastamme löydät lemmikillesi ruokaa, leluja ja tarvikkeita. Lemmikkisi on tervetullut myymäläämme.

 

Alasuutarintie 5, 48400 Kotka

p. 05 2288 622

www.tottakai.fi

Olemme hää- ja juhlapukujen erikoisliike. Valikoimaamme kuuluu kansainvälisesti tunnettuja merkkejä kuten Sincerity, Sweetheart, Morilee ja Paparazziprom. Valikoimistamme löydät kauneimmat morsiuspuvut, iltapuvut ja ihanat tanssiaispuvut lukiolaisille.

Teemme tarvittaessa pukuusi myös muutokset ja istuvuuden korjaukset, jotta se on juuri sinulle täydellinen unohtumattomiin juhliin. Palveluihimme kuuluu myös miesten juhlapukujen vuokraus. Frakit, shaketit ja nyt myös smokit.

Varaathan oman sovitusajan!

Mariankatu 20, 48100 Kotka

p. 0440 838 168

www.neittamonjuhlapalvelu.fi

 

Yrityksemme on tuottanut valokuvausalan palveluja asiakkaille jo vuodesta 1927. Meiltä saat aidot valokuvat nopeasti omasta tiedostosta, viralliset passikuvat voimme toimittaa viranomaisen lupajärjestelmään sähköisesti tai halutessasi saat perinteiset paperikuvat. Palveluihimme kuuluu myös studiokuvaukset, kuvankäsittelyt, kamera-, kiikari ja muu valokuvaukseen liittyvä laitekauppa sekä perinteisten filmirullien kehitys. Meiltä saat myös albumit ja kehykset. Myymälät meillä on Kotkansaarella ja Karhulassa torin laidalla. Tervetuloa palveltavaksi.

Keskuskatu 8, 48100 KOTKA

p. 05 212882, MA-PE 9-17, LA 10-14

Kauppa-aukio (Karhula), 48600 KOTKA

p. 05 262195, MA, KE, PE 9-17

www.kuvasalonen.fi

Nautitko liikunnasta? Olitpa sitten aktiiviliikkuja tai satunnainen harrastelija, meiltä löytyy asiantuntemusta ja tietotaitoa juuri Sinun tarpeisiin. Liikkeestämme löydät alan ykkösmerkit ja avustamme Sinua mielellämme liikunnan haasteissa ja hankinnoissa. 

 

Tervetuloa hyvänmielen kaupoille Sportpisteeseen. Reippaus ei maksa mitään!

 

Tikankatu 3, Karhula

p. 05 340 0360

www.sportpiste.fi

Kuvaa ja tekstii paperille Kotkas jo vuodest 1982!
Olemme vuonna 1982 perustettu kotkalainen perheyritys. Pitkä historia painoalalla toimii vakaana perustana nykyiselle toiminnallemme. Meiltä

saat käyntikortit, julisteet, flyerit, rollupit, esitteet, postikortit, kalenterit, lomakkeet ym.

 

Painata mitä painatat, mutta valitse Westman – kun paikallisuus, laatu ja palvelu ratkaisee!

 

Gutzeitintie 12, 48100 Kotka

p. 05 212 380

www.painotalowestman.fi

Kampaamo Salon Eijaliisa Kotkan Keskuskadulla Pasaatin tuntumassa. Hiuspalvelua kaiken ikäisille vuodesta 1968. Muodikkaat hiusten leikkaukset, värjäykset eri tekniikoilla, pään hieronta, kulmien ja ripsien värjäykset ym. Kotihoitotuotteet löydät myös meidän pikkupuodista. Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään💝

 

Keskuskatu 17, 48100 Kotka

p. 05 212 743

Facebook Salon Eijaliisa

Hyvinvointikeskus Huuma on täyden palvelun kuntokeskus Huumantiellä Kotkassa.

Tarjoamme Kaakkois-Suomen kattavimman ryhmäliikuntavalikoiman, monipuolisen kuntosalin ja toiminnallisen treenialueen, sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Meiltä saat aloittelijana henkilökohtaisen opastuksen liikkumiseen ja terveelliseen elämään ja kokeneena treenaajana annamme treeniisi sopivaa haastetta ja työkaluja.

Asiakkaitamme palvelemme tarjoamalla monimuotoisia hyvinvointipalveluja saman katon alla; personal trainer-palvelut Fibaco, Cafe Huuma kahvila ja lounas, kampaamo, kauneushoitola, hieroja sekä lapsiparkki takaavat kävijöille miellyttäviä kokemuksia päivästä toiseen. "Huumaan on helppo tulla, voit olla just sellane ku oot! Niin myäkii ollaa!" 

Huumantie 5, 48230 Kotka 
p. 045 125 3277

www.clubhuuma.fi

Kotkassa toimii kaksi elokuvateatteria, Kinopalatsi sekä Trio 123, jotka ovat molemmat Kotkan Leffat Oy:n omistuksessa. Järjestämme normaalien elokuvien esittämisen lisäksi ooppera-/balettiesityksiä, TYHY-päivien viettoa, syntymäpäiviä, tiedotustilaisuuksia jne.

 

Kinopalatsin sali remontoitiin kesällä 2015, jonka johdosta siellä pystytään esittämään myös 4K, sekä HFR-elokuvia. Trion puolella on myös harvinainen VIP-sali, jossa voit katsella elokuvia muhkeissa nojatuoleissa.

 

Elokuvaohjelmiston löydät osoitteesta www.kotkanleffat.fi

 

Kinopalatsi, Keskuskatu 23, 48100 Kotka, p. 044 517 5557

TRIO 123, Kotkankatu 9, 48100 Kotka, p. 044 515 7724

 

 

Karin Puoti on palveleva valaistus- ja sähkötarvikeliike Karhulassa.

Toteutamme kaikki kodin sähkö- ja remonttityöt toiveidenne mukaan suunnittelusta asennukseen, olipa kyseessä iso remontti tai vaikkapa valaisimen asennus.

Meillä hoituu myös valaisinkorjaukset. 

Valikoimaamme kuuluvat valaisimet, varjostimet, lamput (myös hehkulamput), sähkötarvikkeet ja paljon muuta!

Meiltä löydätte myös persoonalliset sisustus- ja lahjatavarat.
Puodista kauneimmat valaisimet kotisi jokaiseen tilaan!

Poikkea palvelevaan Puotiin Karhulaan!

Karhulantie 32-34,48600 Kotka
p. 040 5796666 / Kari, 045 6470500 / Mirva
www.karivuorela.fi

Autokoulu Ajatus on perinteinen, paikallinen, toisen sukupolven perheyritys, jossa yrittäjinä toimivat sisarukset Tiina Hannula ja Niina Ukkonen. Meiltä saat turvallista ja luotettavaa ajo-opetusta mopon, moottoripyörän ja henkilöauton ajokortteja varten. Opetuksen perinpohjaisuus ja korkea laatu ovat toimintamme perusta. Oppilaidemme hyväksymisprosentit ajotutkinnoissa ovatkin kaupungin parhaat. Lisätietoa ajokortin suorittamisesta löydät nettisivuiltamme www.autokouluajatus.fi, josta löytyvät myös tarkat hintatiedot ja jossa voit ilmoittautua kurssille. Opetustilamme on Kotkansaarella Linja-autoaseman R-Kioskin vieressä!

Satsaa laatuun - valitse Autokoulu Ajatus!

Kymenlaaksonkatu 18, 48100 Kotka
p. 05 317 1100
www.autokouluajatus.fi

Optikko Minna & Mikko on paikallinen yrittäjävetoinen optikkoliike Karhulassa. Meiltä saat kattavat optikon ja silmälääkärin palvelut. Meillä myös huolletaan ja korjataan silmälaseja 30 vuoden kokemuksella.

Onnistunut silmälasivalinta on meille sydämen asia <3.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

Karhulantie 36, 48600 Kotka

p. 05 262926

ajanvaraus myös netissä osoitteessa:

www.silmaasema.fi/toimipaikat/silmaasema-kotka-karhula/

Jumalniemestä Kotkansaarelle muuttanut Pilke Optiikka on kotkalainen täyden palvelun optikkoliike Kirkkokadulla. Täysin uudistetussa myymälässä sinua palvelee aina tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Optikkoina yrittäjä Vesa Orhala ja Paula Koso, silmälääkärinä Ari Aittala, sekä kehysasiantuntijoina Katja Seppä ja Marianne Guseff.

Kehysmallistomme on tunnettu persoonallisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Valitsemme itse jokaisen myyntiin tulevan kehyksen jonka ansiosta voimme tarjota aina yksilöllisen ja nopeasti uudistuvan kehysmalliston. Linsseinä käytämme saksalaisia Rodenstockin laatulinssejä jotka asennetaan aina kotimaisena käsityönä.

Pilke Optiikan aurinkolasivalikoima on yksi Suomen kuuluisimmista laajuudessaan ja verkkokauppa www.aurinkolasikauppa.fi merkittävimpiä alan verkkokauppoja.

Tervetuloa palveltavaksi!

Kirkkokatu 14, 48100 Kotka
p. 05 262655
www.pilkeoptiikka.fi

Hoitola Viva on alkuvuodesta 2016 avattu alunperin kokonaisvaltaiseen jalkojenhoitoon erikoistunut yritys. Jalkojenhoidon osalta palveluihin kuuluvat perushoidon lisäksi hemmotteluhoidot ja jalkaterveyttä edistävät toimenpiteet, kuten yksilölliset silikoniortoosit ja kynnen oikaisu jousihoidon avulla.

 

Kesällä toiminta laajeni ja mukaan tulivat ihokarvojen sokeroinnit, ripsipidennykset, täyteaineet, sekä uusimpana ja Kotkan ainoana Vita Liberata -suihkurusketukset.

 

Hoitola Vivassa sinua palvelevat lähihoitaja-jalkojenhoitaja Paula, sekä kosmetologi Katja. Olemme avoinna arkisin sopimuksen mukaan. Sivuillamme toimii nettiajanvaraus 24/7.

Rauhankatu 4 F 123, 48100 Kotka
p. 045 6639109
www.hoitolaviva.fi

Vesivallinaukio, 48600 Kotka
p. 046 9310950
Facebook Sisustusputiikki PPs Decore

Kotkan kauppatori, 48100 Kotka
p. 010 2196600
Facebook Bar&Cafe Paussi

Liike sijaitsee KOTKASSA, Karhulan torin laidalla, aivan laululavan vieressä.
Tarvikkeet toimistoon, kouluun, kuin myös kotitalouksiin, lapsia unohtamatta.
Pikkutiimariini Kymen Toimistotarvike ei ole tavanomainen toimisto-/ paperitarvikeliike.

 

Täältä löydät laadukkaat tuotteet toimistoon, mutta yhtälailla myös tarvikkeet tavallisiin arjen askareisiin. Pyrimme tilaamaan asiakkaan toiveiden mukaisia tuotteita, mikäli hyllystä ei löydy.
Myynnissä on myös Sinellin askartelutarvikkeita. Tilaustoivomukset näissäkin OVAT TERVETULLEITA.
Hyvä asiakaspalvelu on meille SYDÄMEN ASIA.

Yritysasiakkaillamme on myös mahdollisuus tiliasiakkuuteen.

Lämpimästi tervetuloa kaikki tutustumaan valikoimaamme.

Eteläinen Karjalantie 5 1 D, 48600 Kotka
p. 050 374 7740
www.kymentoimistotarvike.fi
www.facebook.com/kymen-toimistotarvike

Kotkankadulla viiden vuoden ajan toimineen liikkeemme henkilökunta luo asiakkailleen räätälöidyn ja toimivan hiuksen. Ammattitaitoamme kehitämme jatkuvasti kouluttautuen, Suomen ja maailman huippujen johdolla. Muoto-oppia ja teknisyyttä kunnioittavan ajattelumme pohjalta toteutamme juuri sinulle sopivan, helppokäyttöisen ja laadukkaan lopputuloksen. Tuotevalikoimistamme löytyy laadukkaan L’oréalin lisäksi ylelliset Redken sekä Sassoon.

 

Kotkankatu 14, 48100 Kotka

p. 044 750 6522

proffi.asioi.fi/ajanvaraus

Eteläinen Karjalantie 5, 48600 Kotka

p. 040 9006651

www.kalastuskirjavainen.fi

Luna Lingerie on uudenlainen alusasuliike, josta saat klassista, trendikästä ja rohkeaa laatua rahapussia rasittamatta, hyvän palvelun kera.

 

Italiaiselta alusvaatesarjaltamme Dimanchelta löytyy monipuolinen valikoima rintaliivejä niin pieni- kuin isorintaisellekin naiselle.

Ruotsalaiselta Klockargårdens-tuotesarjalta voit löytää itsellesi ihanan ihoa pehmittävän vartalokuorinnan, hierontakynttilöitä, pesupähkinät yms.

#isot ja pienet koot #lahjakortit #lahjaidea #lunalingeriekotka #hemmottelua

Keskuskatu 13, 48100 Kotka
p. 044 9881696

Facebook Luna Lingerie

Noon Knit on käsityöihmisen paratiisi. Meiltä löytyy langat, kuteet ja tarvittavat työvälineet tekeville käsille sekä asiantunteva opastus.

Järjestämme kädentaitojen kursseja, myös toiveiden mukaan.  Kokoa ystävät, työkaverit tai naapurit yhteen ja vietä rentoa aikaa yhdessä tehden.

Noon Knitin oman neuleasuste-malliston punainen lanka on olla iätön, ajaton ja kooton. Ihania huiveja, ponzoja ja hubbuja laadukkaista materiaaleista ja hehkuvista väreistä.

Valmistamme myös asiakkaiden toiveiden mukaan, yksilöllisin mitoin, yksittäisiä uniikkeja neuleita sekä piensarjoja esimerkiksi seuroille, kuoroille jne.

Tervetuloa ostoksille, tutustumaan tai muuten vaan viihtymään käsitöiden parissa!

Vesivallinaukio 1, 48600 Kotka
p. 044 564 8120

www.noonknit.fi

Kirkkokatu 2, ​48100 Kotka
p. 044 212 0041
www.kotkanklubi.com

Eteläinen Karjalantie 7, 48600 Kotka
p. 05 262 011
Kukkakauppa Linnea

Brunilan Kelloliike

Kirkkokatu 10, 48100 Kotka

p. 05 215549

Huumantie 1, 48230 Kotka

p. 050 30 444 02
Jussin Jättikirppis

Keskuskatu 11 II krs., 48100 Kotka

p. 0400 273 753
www.kotkandatamix.fi

Lekemarin on vene- ja konekauppa sinua varten. Meiltä saat uudet venepaketit ja perämoottorit sekä lukuisat muut hyöty- ja huvilaitteet. Löydät liikkeestämme laajan valikoiman veneilyyn liittyviä tarvikkeita, turvavälineitä ja lisävarusteita. Myös ammattitaitoinen huoltopalvelumme sijaitsee myymälämme yhteydessä, jonka vuoksi asiointi on sinulle helppoa ja vaivatonta.

Seppolantie 5 B, 48230 Kotka
p. 020 7791 400
www.lekemarin.fi

Karjalantie 10-12, 48600 Kotka


www.powergym.fi

Kauppakatu 2, 48100 KOTKA

p. 05 212 822
www.kauppakadunkukkapuoti.fi

McKone on vuodesta 1987 Sutelassa sijainnut täyden palvelun konetalo. Meiltä löytyy laaja skaala laadukkaita moottori- ja raivaussahoja, ruohonleikkureita, skoottereita, mönkijöitä sekä muita pienkoneita. Lisäksi tarjoamme kaikkiin myymiimme tuotteisiin huolto- ja varaosat.

 

Alasuutarintie 3, 48400 Kotka

p. 05 2255 900
www.mckone.fi

Sammonaukio 4, 48600 Kotka

p. 044 741 1401
www.lastenvaatekaappi.fi

Tarjoamme monipuoliset palvelut aivan Kotkan keskustassa Kirkkokadulla.

Tiloissamme voit harjoitella monipuolisesti: kuntosalilla, ryhmäliikunta-, CrossTraining- ja spinning tunneilla.

Monipuoliset kuntosalit: sekasali ja naistensali – hyvät mahdollisuudet laiteharjoittelun lisäksi myös toiminnalliselle harjoittelulle, sekä  treenille vapailla painoilla. Ryhmäliikunnasta löydät kattavan valikoiman erilaisia tunteja kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelusta lempeämpään kehonhuoltoon kuten Yoga & Bodybalance. Tervetuloa tutustumaan, me autamme sinua löytämään itsellesi sopivan startin!

Kirkkokatu 30, 48100 Kotka
(Euromarketin 2 krs.)
p. 05 218 4669

www.hyvantuulenkuntoklubi.net

Keskuskatu 23, 48100 Kotka
p. 05 3400 600

www.kotkansilmalasi.fi

Olemme kotkalainen vuonna 2012 perustettu perheyritys, jonka myymälä löytyy Karhulan torin laidalta.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman varusteita hevosille ja ratsastajille, olitpa sitten vasta-alkaja, kilpailija tai keppihevosharrastaja. Valikoimissamme vaatteita myös vapaa-aikaan sekä ulkoiluun, vaikka seuraisit ratsastusta vain kentän reunalta. Lisäksi koirille omat takit, herkut ja lelut.

Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka
p. 0451034445

www.pikant.fi

Kotkankatu 20, 48100 KOTKA

p. 05 220 0600

kotka.datagroup.fi

Meriniementie 1, 48100 Kotka

p. 044 2399915

Facebook Marina Cafe Laituri